Ulla Lucenius palkittiin Urheilugaalassa TAUSTAVOIMA – palkinnolla!

13.1.2023

Ulla Lucenius (kuva Uimaliitto)
Ulla Lucenius (kuva Uimaliitto)

Uimaliitto on valinnut Ulla Luceniuksen TAUSTAVOIMA –kunniakirjan saajaksi.


TAUSTAVOIMA voi olla tänä vuonna lajin pitkäaikainen toimija, jonka panos on ollut poikkeuksellisen merkittävä lajissa ja on suurella lajisydämellään ollut mukana lajin pitkäaikaisessa kehittämisessä. Taustavoima voi olla seuratoimija tai hän on voinut toimia vuosien aikana monessa eri roolissa lajin parissa. Lajiliitto siis itse päättää ja perustelee, kenet haluaa palkita lajinsa Taustavoimana.

Ulla Lucenius on kansainvälisesti arvostettu uintiurheilutoimija. Yli 40 vuoden kokemuksen uintiurheilun vaikuttamistyöstä omaavalla Luceniuksella on takanaan pitkä ura uintiurheilun kansainvälisissä tehtävissä ja hän omaa valtavan laajan verkoston.

Luceniuksen ura taitouinnissa on vienyt hänet kotimaan altailta kansainvälisiin tehtäviin Euroopan Uimaliitossa LENissä sekä kansainvälisessä Uimaliitossa FINAssa. Luceniuksella on katse koko ajan toiminnan uudistamisessa ja kehittämisessä sekä hän toimii aina urheilijoiden ja lajin etua ajatellen. Hänen osaamisellaan on iso vaikutus Suomen, Euroopan sekä maailman tasolla.

ONNEA ULLA!

Lue lisää Uimaliiton sivulta